Advertisement

Cesc Fabregas ei suostu luovuttamaan taistelua Espanjan MM-kisaryhmään pääsystä

Espanjan maajoukkueen keskikentän pelipaikoista käydään maan pelaajien kesken todella kovaa taistelua. Espanjan keskikenttää voidaan helposti pitää yhtenä maailman parhaimmista keskikentistä. Ensi kesän MM-kilpailut ovat jokaisen espanjalaisen unelma. Tämä pätee myös Chelseassa pelaavaan Cesc Fabregasiin, joka ei suostu luovuttamaan taistelua kisapaikasta.

Fabregas ei ole ollut nykyisen managerin suunnitelmissa viime vuosina. Fabregas tippui ryhmästä vuoden 2016 EM-kisoissa Italialle kärsityn tappion jälkeen. Voitollaan Italia eteni kahdeksan joukkoon turnauksessa.

”En ole pelaaja, joka heittää pyyhkeen kehään. Minulla on yhä pieni mahdollisuus, mutta tiedän sen olevan vaikeaa”, espanjalainen kertoi Goalille.


”En ole saanut yhtään puhelua enkä ole ollut mukana yhdessäkään pelaajalistassa koko tänä aikana.”

”En kuitenkaan ajattele asiaa, sillä keskityn täysillä peleihini Chelseassa. Ehkei se kuitenkaan olisi kummallista soittaa sellaiselle, joka on ollut mukana jo 15 vuotta sitten. On selvää, että he tuntevat minut, mutta olisi mukava päästä mukaan.”

Fabregasin tehtävä ei todellakaan ole helppo, sillä samasta pelipaikasta maajoukkueessa taistelevat muun muassa David Silva, Andres Iniesta, Thiago Alcantara, Saul sekä Asier Illarramendi.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom