Advertisement

Cesc Fabregas: ”haluan haastaa itseäni”

Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas on ilmoittanut jäävänsä Chelseaan ”100% varmuudella”. Espanjan maajoukkuepelaaja ei ole kuulunut päävalmentaja Antonio Conten ykkösvalintoihin tällä kaudella, mutta Fabregas väittää tilanteen muuttuneen radikaalisti parempaan suuntaan viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Leicesteristä siirtynyt N’Golo Kante sekä keskikenttäpelaaja Nemanja matic ovat pelanneet upeaa kautta, ja espanjalainen on täten jäänyt vaihtopelaajan rooliin. Pelaajan vähentyneestä peliajasta on puhuttu, ja pelaajaa on vahvasti spekulaatioissa oltu viemässä niin Chinese Super Leagueen kuin myös Italian pääsarjaan, Serie A:han. Espanjan pitkäaikainen maajoukkuepelaaja ei kuitenkaan SkySportsin mukaan ole lähdössä mihinkään, ja on valmis kamppailemaan paikastaan Stamford Bridgellä.

”[Jään Chelseaan] 100% varmuudella, en ajattele muuta kuin itseni haastamista täällä. Tilanne on radikaalisti parempi kuin kuusi kuukautta sitten. Tämä on alusta asti ollut suuri haaste ja tämän ympärillä on aina ollut huhuja, sitä ei voi estää, mutta en välitä mitä ihmiset puhuvat. En ole sekuntiakaan ajatellut lähtemistä.”

”Joskus on helppoa, kun et pelaa kahteen peliin, turhautua ja haluta siirtyä johonkin muualle, mutta minulle se on päinvastaista; haluan haastaa itseäni.”

Täten 29-vuotias keskikenttäpelaaja ei ole valmis luopumaan paikastaan Valioliigan mestarisuosikista.

”Olen näyttänyt parastani aina kun siihen on ollut mahdollisuus, enkä aio lopettaa ennen kuin pelaan jokaisessa haluamassani ottelussa.”

Chelsean mestaruustaistelu jatkuu tänään kello 17 suomen aikaan, kun viime aikoina kovia otteita näyttänyt Swansea City matkaa Stamford Bridgelle.