Advertisement

Cesc Fabregas siirtyy pitkällä sopimuksella Ranskaan

Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas siirtyy Ranskan Ligue 1:ssä pelaavan AS Monacon riveihin kesään 2022 asti ulottuvalla sopimuksella.

31-vuotias Fabregas pelasi Englannin kentillä yhteensä 501 ottelua Arsenalin (2003-11) ja Chelsean (2014-19) riveissä ennen siirtoaan Ranskaan. Fabregas voitti Chelseassa kahdesti valioliigamestaruuden sekä kertaalleen FA Cupin ja Liigacupin. Pitkän Arsenal-taipaleen aikana hän pääsi juhlimaan kertaalleen FA Cupin voittoa.

“Olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi maailmanluokan pelaajan ja monipuolisen ammattilaisen Cesc Fabregasin, jonka saapuminen osoittaa seuran kunnianhimoa, Monacon varapresidentti Vadim Vasilyev sanoi seuran tiedotteessa.


“Tämä on tietysti erittäin hyvä tekninen vahvistus joukkueelle, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että hänen kokemuksensa korkeimmalla tasolla auttaa paljon pelaajiamme kentällä ja sen ulkopuolella.

Myös Fabregas oli iloinen siirrosta Ranskaan.

“Minulla on suuri ilo liittyä uuteen projektiin Monacon kanssa. Joukkueessa on laadukkaita nuoria pelaajia ja nuori valmentaja. Olen täällä auttamassa joukkuetta ja odotan innolla aloittamista. Meillä on suuri ottelu Marseillessa heti sunnuntaina. Olen hyvin innoissani, Fabregas sanoi Monacon verkkosivujen mukaan.