Advertisement

Chelsea Declan Ricen kintereillä – Lampard haluaisi peluuttaa Ricea topparina

Huhujen mukaan Chelsean kerrotaan olevan kiinnostunut hankkimaan Declan Ricen West Hamista. Timo Wernerin ja Hakim Ziyechin tullessa täydentämään lontoolaisten hyökkäysosastoa kesän siirtoikkunan aikana, manageri Frank Lampard haluaa myöskin uutta verta puolustuspäähän.

Lampardin suunnitelmana olisi käyttää 21-vuotiasta keskikentän pohjapelaajaa keskuspuolustuksessa, pallollisena topparina. Paikka on nuorukaiselle entuudestaan tuttu. Rice pelasi täydet minuutit joukkueensa edellisessä ottelussa Wolvesia vastaan juurikin topparina. Ricen kerrotaan myöskin olevan erittäin avoin uusille pelipaikoille, vaikkakin hänet on totuttu näkemään tasapainottavana keskikenttäpelaajana.

The Sunin mukaan Chelsea on luottavainen, että Rice irtoaa West Hamista noin 50 miljoonan euron siirtosummalla, joka on linjassa Transfermarkt-sivuston antaman markkina-arvon kanssa.  Rice on pelannut kuluneella kaudella Hammers-paidassa täydet minuutit jokaisessa Valioliiga-ottelussa. Tehotilastoihin englantilaiskeskikenttä on saanut vain kaksi maalisyöttömerkintää.