Advertisement

Chelsea ei voi Conten mukaan myydä tähtikaksikkoaan

Chelsean manageri Antonio Conte kertoi, ettei seura voi myydä tähtikaksikkoaan Thibaut Courtoisia sekä Eden Hazardia, mikäli he haluavat tulevaisuudessa taistella mestaruuksista. Courtois haluaisi siirtyä Espanjaan, jossa hän voisi olla lähempänä siellä asuvia lapsiaan. Real Madrid on tiettävästi kiinnostunut maalivahdin hankkimisesta joukkueeseensa. Hazardin isä puolestaan kertoi poikansa kieltäytyneen Chelsean tekemästä jatkosopimustarjouksesta, jotta voisi pitää ovea Real Madrid siirrolle avoimena.

Sky Sportsin tietojen mukaan Chelsea ei tosiasiassa olisi toistaiseksi tarjonnut uutta sopimusta belgialaiselle hyökkääjälleen, jolla on vielä yli kaksi vuotta jäljellä nykyistä sopimustaan.

”Puhutte kahdesta meille hyvin tärkeästä pelaajsta”, Conte kommentoi lehdistötilaisuudessa Stoke ottelun alla.

”Meille on hyvin tärkeää jatkaa tämän tasoisten pelaajien kanssa, sillä haluamme saavuttaa täällä jotakin erityistä.”

”On tärkeää yrittää vahvistaa joukkuetta, ei myydä tparhaimpia pelaajiamme.”

Conte kertoi myös, ettei ole tietoinen Courtoisin halusta siirtyä seurasta toisaalle. Conte on myös sitä mieltä, että mikäli pelaaja uskoo seuran projektiin ja hän on mukana hyvässä joukkueessa, perheasiat eivät ole ongelma.

Hazardin isän väittämään Conte ei ottanut myöskään kanttaa, vaan kertoi asian olevan seuran, pelaajan ja pelaajan managerin välinen asia.