Advertisement

Chelsea hankkimassa kaksi ex-pelaajaansa takaisin kesällä

Kuva: TT, Paul Terry

Chelsea on halukas hankkimaan kesällä keskikenttäpelaaja Jeremie Bogan sekä puolustaja Nathan Aken, jotka ovat molemmat seuran ex-pelaajia.

23-vuotias Boga pelasi Chelseassa vuodesta 2009 aina vuoteen 2018 asti, jolloin lontoolaisseura myi hänet Sassuoloon kolmella miljoonalla punnalla. Kuluvan kauden aikana Boga on pelannut loistavasti Serie A:ssa ja tehnyt 22 pelaamassaan ottelussaan seitsemän maalia sekä antanut neljä maalisyöttöä.


Bogasta ovat kiinnostuneet myös Everton, Napoli ja Monaco, mutta Chelsealla on etuosto-oikeus norsunluurannikkolaispelaajan takaisinostosopimuksen vuoksi. Takaisinostohinta on noin 12 miljoonaa puntaa.

24-vuotias Ake edusti Chelseaa vuosina 2011-2017 ennen siirtymistään Bournemouthiin. Hollantilaistoppari ei saanut ikinä lontoolaisseurassa mahdollisuutta nousta tähdeksi, mutta sen hän on onnistunut tekemään Bournemouth-vuosinaan.

Ake on herättänyt kiinnostusta myös Tottenham-leirissä, mutta hollantilaistopparin sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan Chelsea voi hankkia hänet takaisin 40 miljoonalla punnalla.