Advertisement

Chelsea ja Everton ottavat yhteen Stamford Bridgellä

Chelsea on pelannut toistaiseksi erinomaisen kauden alun ja sunnuntaina joukkue saa vieraakseen Stamford Bridgelle Evertonin. Evertonin kausi on myös lähtenyt käyntiin positiivisesti. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi kotijoukkueen 2-0 voittoon. Tuolloin maalintekijöinä toimivat Cesc Fabregas sekä Alvaro Morata. Joukkueet ovat kuitenkin muuttuneet hyvin paljon tuosta kohtaamisesta.

Viime kautta lukuun ottamatta tällaisella kauden aloituksella, joka Chelsealla on ollut, johdettaisi sarjaa heittämällä. Nyt Chelsean sijoitus on kuitenkin vasta toinen. Joukkue on kaksi pistettä hallitsevan mestarin Manchester Cityn perässä. Joukkue varmisti torstaina jatkopaikan Eurooppa-liigassa, kaatamalla BATE Borisovin vieraskentällä 0-1. Joukkueen päävalmentaja Maurizio Sarri kertoi ottelun jälkeen, ettei hän ollut tyytyväinen pelaajiensa esitykseen. Evertonia vastaan esityksen onkin parannuttava, sillä parhaimmillaan Everton on erittäin vaarallinen joukkue hyökkäyssuuntaan. Richarlison pystyy aiheuttamaan ongelmia mille tahansa puolustukselle ja Chelsean puolustus ei ole toistaiseksi vielä ollut aivan parhaimmillaan.

Everton on sarjassa tällä hetkellä yhdeksäntenä. Etukäteen seurassa toivottiin varmasti parempaa sijoitusta tässä vaiheessa, mutta kausi on ollut toistaiseksi hyvin merkillinen. Huippujoukkueet ovat olleet todella uskomattomassa vireessä ja Bournemouth ja Watford ovat puolestaan tarjonneet todellisen yllätyksen omalla tekemisellään. Pettyneitä Evertonissa ei voida olla, sillä joukkue ottaa pisteitä tasaiseen tahtiin.

“Minulla ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö parantaisi loppukautta kohden”, Evertonin manageri Marco Silva kertoi.

“Ensimmäisessä kahdessa vierasottelussa pelasimme 10 pelaajalle ja lähes voitimme. Sen jälkeen olemme kohdanneet Arsenalin ja Manchester Unitedin, jotka olivat meitä tehokkaampia.

Lisää mielenkiintoa otteluihin saa pienen vedon muodossa. Nordicbetin vetokertoimet otteluun löydät täältä!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom