Chelsea ja Rooma tasapeliin huikeassa ottelussa – Conte vastaa Mourinhon kommentteihin

Chelsean ja AS Roman Mestarien liigan kohtaamisesta ei vauhtia puuttunut. Chelsea meni ottelussa 2-0 johdoon David Luizin ja Eden Hazardin maaleilla. Sitten alkoi Rooman näytös. Ensin Alexandar Kolarovin tahtomaali toi joukkueen maalin päähän. Näissä numeroissa joukkueet menivät pukukoppiin tauolle. Toisella puoliajalla Edin Dzeko teki Roomalle kaksi maalia ja joukkue johti 2-3. Chelsea näytti jo olleen täysin sillassa, mutta Hazardin tekemä toinen maali toi joukkueet lopulta tasoihin ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi.

”Mourinho käyttää paljon aikaa Chelseassa tapahtuviin asioihin” – Antonio Conte

Manchester United haki Lissabonista Benfican vieraana 0 – 1 voiton. Ottelun jälkeen Unitedin manageri Jose Mourinho kertoi, että toiset managerit vain ”itkevät, itkevät ja itkevät” loukkaantumishuoliaan. Mourinho ei nimennyt ketään tiettyä manageria, mutta oli päivänselvää hänen tarkoittavan Chelsean manageria Antonio Contea.

Oman ottelunsa jälkeen Conte otti kantaa Mourinhon kommentteihin.

”Mourinho käyttää paljon aikaa Chelseassa tapahtuviin asioihin” Conte kertoo.

”Näin oli jo viime kaudella. Mielestäni hänen kannattaisi lopettaa ja keskittyä vain itseensä ja omaan joukkueeseensa” Conte jatkaa.

Chelsealla on ollut paljon loukkaantumishuolia kuluvalla kaudella. Joukkueesta olivat jo valmiiksi loukkaantuneena Danny Drinkwater, Victor Moses sekä N’Golo Kante. Álvaro Moratan se sai takaisin otteluun Roomaa vastaan, mutta puolestaan David Luiz loukkaantui illan ottelussa.

Mourinhon ja Conten välillä on ollut kitkaa jo viime kaudella ja sama sanailu näyttäisi jatkuvan myös tällä kaudella. Mourinho on tunnettu tavastaan käydä henkistä taistelua muita managereita kohtaan. Mourinho ei myöskään varmasti ole vieläkään räysin sinut potkuista, jotka sai Chelseasta toissa kaudella. Kommenteista paistaa tietynlainen katkeruus Contea sekä entistä joukkuettaan Chelseaa kohtaan.