Advertisement

Chelsea ja Slavia Praha pelaavat Eurooppa-Liigan välieräpaikasta Stamford Bridgellä

Eurooppa-Liigan välieräjoukkueet ratkeavat tänä iltana, kun vuorossa on puolivälierien toiset ja ratkaisevat osaottelut. Stamford Bridgellä Chelsea saa vastaansa kilpailun jättiyllättäjän Slavia Prahan.

Viikko sitten pelattu avausosa Prahassa oli hyvin tasainen. Slavia pelasi kotiyleisönsä edessä ennakkoluulottomasti eikä ollut millään tavoin huonompi joukkue, mutta lopulta Chelsea onnistui raapimaan Marcos Alonson viime hetken maalilla tärkeän 1-0 -vierasvoiton. Tulos tarkoittaa sitä, että Slavian on kyettävä voittamaan Stamford Bridgellä, mikäli joukkue mielii neljän parhaan joukkoon.

Slavian urakka tulee olemaan äärimmäisen vaikea, sillä Chelsea on pelannut kotikentällään tämän kauden Eurooppa-Liigassa todella vakuuttavasti. Viidestä kotiottelustaan se on voittanut jokaisen, maalieron ollessa huima 14-1.


Chelsea lepuutti avausosassa muutamia avainpelaajiaan ja Slavia Prahan päävalmentaja Jindrich Trpisovsky toivoo, että lontoolaisseura pelaa tänään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla heitä vastaan. Erityisesti Eden Hazardin Trpisovsky haluaisi nähdä kentällä.

“Luulen, että Hazard on samalla tasolla kuin (Lionel) Messi ja (Cristiano) Ronaldo; hän on saman kategorian pelaaja, jos kysyt minulta”, Trpisovsky sanoi London Evening Standardille.

“Mielestäni hän on tällä hetkellä maailman paras pelaaja. Monet ihmiset eivät voi pelata hänen tasollaan. Pidän todella paljon hänen pelistään ja rakastaisin jos hän pelaisi ottelussa.

“Koska jos hän pelaa huomenna, Chelsea ottaa meidät vakavasti. Ja jos me voitamme huomenna, voittaisimme parhaan Chelsean, ja meitä kunnioitettaisiin.

“Joten toivomme, että kohtaamme heidän parhaat pelaajat.”

Chelsean ja Slavia Prahan välinen ottelu käynnistyy tänä iltana kello 22. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä CMore Sport -kanavalta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.