Advertisement

Chelsea ja Watford taistelevat sarjapisteistä Stamford Bridgellä

Chelsea ja Watford kohtaavat Stamford Bridgellä tänään kello 16 alkavassa valioliigakamppailussa.

Kotijoukkue Chelsea tarvitsee kipeästi pisteitä säilyttääkseen paikkansa neljän parhaan joukossa. Watfordin katseet puolestaan ovat enemmän tai vähemmän suuntautuneet jo FA Cupin finaaliin, sillä Eurooppa-Liigan karsintoihin oikeuttava seitsemäs sija on karannut joukkueen ulottumattomiin.

Chelsea pelasi torstaina Eurooppa-Liigaa Saksassa, joten joukkueen palautumisaika otteluun on ollut hyvin lyhyt. Lontoolaisseuran managerina toimiva Maurizio Sarri toikin tämän asian lehdistötilaisuudessa esille.


“Meidän on pelattava uudelleen 62 tuntia edellisestä ottelusta, mutta se on meidän tehtävä palautua henkisesti ja meillä on erittäin korkea motivaatio ja luottamus”, Sarri sanoi.

“Se on vaarallinen ottelu, tietenkin. 62 tunnin jälkeen kuka tahansa vastustaja olisi vaarallinen. Se ei tule olemaan helppoa.

“Meidän on muutettava joitakin pelaajia avauskokoonpanossa. En tiedä kuinka monta, mutta luulen, että neljä tai viisi pelaajaa. Meillä on TOP-4 sijoitus omissa käsissämme, mutta meidän on voitettava viimeiset ottelut.”

Joukkueiden kauden avauskohtaamisessa Vicarage Roadilla Chelsea oli vahvempi maalein 2-1. Chelsean molemmista maaleista vastasi Eden Hazard, Watfordin ainokaisen iski Roberto Pereyra.

Chelsealta sivussa ottelusta ovat Ethan Ampadu, Antonio Rudiger sekä Callum Hudson-Odoi.

Watfordin kokoonpanosta puuttuvat Sebastian Prodl sekä Domingos Quina.

Tiesitkö että…

Tasan 33 vuotta sitten, 5. toukokuuta 1986, Chelsea hävisi edellisen kerran kotiottelun Watfordille. Ottelu päättyi tuolloin Herhiläisten voittoon lukemin 5-1.