Advertisement
" "

Chelsea jahtaa Mestarien liigapaikkaa Newcastlen vieraana

Chelsea matkaa Newcastlen vieraaksi ja pyrkii nappaamaan viimeisen oljenkorren Mestarien liigan paikan tavoittelussa. Chelsea tarvitsee ottelusta voiton, mutta samalla myös Liverpoolin tulisi hävitä oma ottelunsa Brightonia vastaan Anfieldillä. Joukkueet kohtasivat Lontoossa joulukuussa ja tuolloin Chelsea voitti ottelun 3-1.

Newcastle on myös sarjanousijana varmistanut paikkansa Valioliigassa ensi kaudella. Joukkueen manageri Rafa Benitez on rajallisten resurssien kanssa tehnyt erinomaista työtä seurassa. Joukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 10. Sija ei voi enää nousta, mutta se pahimmillaan voi  pudota jopa viisi sijaa. Benitez on pyytänyt seurajohdolta enemmän kunnianhimoa etenkin siirtomarkkinoilla tulevana kesänä. Mikäli espanjalainen ei saa riittävää tukea, saattaa manageri vaihtaa maisemaa vielä ennen ensi kauden alkua.

Chelsean manageri Antonio Contelle kierroksen ottelu saattaa olla viimeinen Valioliigassa Chelsean managerina. Joukkueella on vielä FA Cupin finaali, joka pelataan viikon päästä lauantaina. Tuossa ottelussa vastaan asettuu Manchester United. Conten mahdollisesta lähdöstä on huhuttu koko kauden. Toisinaan häntä ollaan potkimassa pihalle ja toisinaan hän on lähdössä itse. Kesä näyttää mihin päätökseen seurassa päädytään managerin suhteen.

”Olen sanonut tämän jo aiemmin. Kausi on ollut erinomainen. Alusta lähtien tavoitteemme on ollut säilyminen. Tämän varmistaminen viisi kierrosta ennen sarjan päättymistä on uskomatonta”, Benitez kertoi joukkueen kaudesta.

”Meillä on ollut hankalaa napata Mestarien liiga –paikka. Me pelaamme todella kovassa sarjassa, jossa on kuusi huippujoukkuetta”, Conte puolestaan kertoi joukkueen Mestarien liiga –paikan tavoittelusta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom