Chelsea jatkaa puhtalla pelillä – Bournemouthille kauden avaustappio

Chelsea ja Bournemouth kohtasivat vauhdikkaassa ottelussa Stamford Bridgellä. Molemmat joukkueet olivat vielä ennen ottelua ilman tappioita. Bournemouth on ollut alkukauden yksi yllättäjistä, mutta nyt silläkään ei ollut lopulta vastusta Maurizio Sarrin valmentamalle Chelsealle.

Ensimmäisellä puoliajalla ottelussa mentiin vauhdikkaasti päästä päähän. Bournemouth sai rakennettua muutaman erinomaisen tilanteen. Parhaat vierailijoiden maalintekopaikat siunaantuivat Callum Wilsonille, mutta hän ei pystynyt toimittamaan palloa maaliin saakka. Tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue lisäsi höyryä ja alkoi vyöryttämään hyökkäyksiä tiheästi kohti Bournemouthin maalia. Chelsea joutui odottamaan ensimmäistä onnistumistaan kuitenkin aina 72. minuutille saakka, ennen kuin Pedro onnistui räjäyttämään kotiyleisön riemuun. Loppunumerot 2-0 viimeisteli Eden Hazard ottelun 85. minuutilla.

Kotijoukkueen voitto oli täysin ansaittu ja jälleen kerran Chelsea löysi toisella puoliajalla todella tehokkaan vaihteen. Sillä on ollut aiemmissakin otteluissa pieniä haasteita juuri ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla se on kaivanut riittävät maalit, joilla irtoaa täydet pistepotit. Sarjataulukossa Chelsea on tällä hetkellä toisena. Se on Liverpoolin tavoin voittanut kaikki ottelunsa, mutta heidän maalieronsa on hieman Liverpoolia heikompi tällä hetkellä.