Advertisement

Chelsea jatkosopimukseen espanjalaispelaajan kanssa

Chelsea on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen espanjalaisen Pedron kanssa. Uusi sopimus pitää pelaajan Stamford Bridgellä vuoteen 2020 saakka. 31-vuotias Pedro saapui seuraan Barcelonasta vuonna 2015 ja on tehnyt 131 pelaamassaan ottelussa 28 maalia. Jatkosopimus on loistava uutinen seuralle, jonka useita avainpelaajia on huhuissa yhdistetty toisiin seuroihin.

“Tämä on todella hyvä asia minulle. Olen hyvin tyytyväinen tässä seurassa joukkuetovereihini, kannattajiin ja seuraan yleisesti”, Pedro kertoi seuran internet-sivuilla.

“Minulle on tärkeää jatkaa Chelsean kanssa. Minulla on hyvät oltavat täällä ja haluan voittaa seuran kanssa mestaruuksia.”

“Haluan auttaa joukkuetta ja tehdä maaleja.”

Seuran johtaja Marina Granovskaia on myös tyytyväinen espanjalaisen jatkosopimukseen.

“Olemme hyvin iloisia Pedron sitoutumisesta seuraan vielä jatkovuodeksi.”

“Tultuaan Chelsean pelaajaksi hän on toistuvasti osoittanut laatunsa kentällä. Odotamme kovasti näkevämme hänet kukoistavan Maurizio Sarrin alaisuudessa.”

Chelsea avaa Valioliigakautensa viikon päästä lauantaina Huddersfieldin vieraana. Tulevana sunnuntaina sillä on kuitenkin mahdollisuus voittaa kauden ensimmäinen pokaali, kun se kohtaa Community Shieldin ottelussa Manchester Cityn Wembleyllä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom