Chelsea jyräsi vakuuttavaan voittoon – Sarri kehui superlupausta: ”Hänestä voi tulla yksi parhaista pelaajista”

Chelsea voitti keskiviikko-iltana kotikentällään Brightonin 3-0 ja nousi Valioliigan sarjataulukossa viidenneksi.

Chelsealta maalinteossa onnistuivat Olivier Giroud, Eden Hazard sekä Ruben Loftus-Cheek. Ensimmäistä kertaa Valioliigassa avauskokoonpanoon päässyt Callum Hudson-Odoi syötti joukkueensa voittomaalin.

Chelsean italialaismanageri Maurizio Sarri kertoi ottelun jälkeen olleensa erittäin tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

”Ottelu ei ollut helppo. Me pelasimme erittäin hyvin ja lopussa näytti siltä, että se olisi ollut helppoa, mutta ansaitsimme voiton, Sarri sanoi.

”Me ansaitsimme voittaa 3-0, koska pelasimme erittäin hyvän ottelun. Meillä oli oikea määrä intoa pelissä ja intensiteettitaso oli hyvää ensimmäiset 75 minuuttia. Viimeinen 15 minuuttia oli mitä oli, mutta ansaitsimme voiton.”

Sarri jakoi kehua myös joukkueen avauskokoonpanossa debytoineelle Hudson-Odoille.

”Hän pelasi erittäin hyvin, mutta olin varma siitä. Kuten eilen sanoin, Callum on valmis pelaamaan jokaisessa ottelussa, myös vaikeimmissa peleissä, koska hän on kehittynyt paljon kauden aikana.

”Olen myös todella tyytyväinen siihen, että hän puolustaa hyvin. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on kolme hyökkäävää pelaajaa, jotka voivat puolustaa, koska muuten se on ongelma joukkueen tasapainossa.

”Hänen on kuitenkin pidettävä jalat maassa. Hänelle on riski ajatella, että hän olisi täydellinen pelaaja, koska se ei ole totta. On mahdotonta olla huipulla 18-vuotiaana. Hänen täytyy kehittyä, hän voi kehittyä, ja haluan hänen kehittyvän, koska hänestä voi tulla yksi Euroopan parhaista pelaajista.”