Chelsea katkaisi Liverpoolin lennon – West Ham mätti peräti kahdeksan maalia

Carabao Cupin kolmas kierros pelattiin päätökseen keskiviikko-iltana. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu oli ennakkoon loistavasti kautensa aloittaneiden Liverpoolin ja Chelsean välinen kamppailu. Ottelusta myös kehkeytyi melkoinen trilleri.

Chelsea oli hieman niskan päällä varsin viihdyttävällä ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauolle siirryttiin 0-0 -lukemissa.

Heti toisen puoliajan alkuun Liverpool-hyökkääjä Daniel Sturridge sai lahjan Chelsea-puolustukselta ja kirmasi läpiajoon. Englantilaishyökkääjä ohitti jo Chelsean maalilla torjuneen Willy Caballeron, mutta pupeloi pallon ohi tyhjästä maalista.

Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiin ottelun avausmaali, kun Sturridge huudatti kotiyleisöä komealla saksipotkumaalillaan.

Kaikki näytti kotijoukkueen kannalta hyvältä, kunnes kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Chelsea-puolustaja Emerson tasoitti ottelun maalinedustilanteesta.

Yleisö saattoi jo hieman odotella rangaistuspotkukilpailua, mutta vaihdosta kentälle tullut Eden Hazard oli päättänyt, että ylitöitä ei tänään tehdä.

Hazard sai pallon oikealle laidalle, kieputteli yksitellen Liverpool-puolustajien ohi, ja laukoi pallon voimalla takakulmaan. Tämä jäi myös ottelun viimeiseksi maaliksi, joten Liverpoolin taival Carabao Cupissa tuli päätökseen heti ensimmäisessä ottelussa. Revanssiin on kuitenkin mahdollisuus jo heti lauantaina, kun joukkueet kohtaavat Stamford Bridgellä Valioliigan kärkiottelussa.

Keskiviikon muissa Carabao Cupin otteluissa nähtiin runsaasti maaleja. Arsenal kaatoi kotikentällään Brentfordin lukemin 3-1, Nottingham kukisti Stoken 3-2, West Ham teurasti kotonaan Macclesfieldin peräti 8-0, ja Tottenham tiputti Watfordin jatkosta rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 3-2.