Advertisement

Chelsea kiinnittämässä superlupauksensa monivuotisella jatkosopimuksella

Callum Hudson-Odoin uskotaan allekirjoittavan monivuotinen jatkosopimus Chelsean kanssa lähiviikkojen aikana. Hudson-Odoin edustajat ovat käyneet viime viikkoina neuvotteluja Chelsean kanssa ja osapuolet ovat tiettävästi päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen ehdoista.

Uuden sopimuksen myötä Hudson-Odoi tulisi tienaamaan 100 000 puntaa viikossa ja hänelle oltaisiin antamassa myös kymppipaitaa, joka vapautuu tänä kesänä, kun Eden Hazard lähtee seurasta.

Chelsea ei siirtokieltonsa vuoksi pysty paikkaamaan Hazardin lähtöä seuraavan kahden siirtoikkunan aikana, joten Hudson-Odoin kiinnittämisestä on tullut seuran ensisijainen tehtävä.

18-vuotias Hudson-Odoi oli vielä tammikuussa lähellä siirtyä Bayern Munchenin riveihin, mutta lontoolaisseura hylkäsi peräti neljä saksalaisseuralta saamaansa tarjousta.

Tarjouksia olisi varmasti tullut myös kesällä, mutta Hudson-Odoin vakava loukkaantuminen huhtikuussa – joka pitää nuorukaisen sivussa pelikentiltä jopa puoli vuotta – sai Bayernin katseet kääntymään Manchester Cityn saksalaislaituri Leroy Saneen.

Hudson-Odoi pelasi kuluneella kaudella Chelsean riveissä yhteensä 23 ottelua, joissa hän viimeisteli viisi maalia. Nuorukainen teki kauden aikana myös debyyttinsä Englannin maajoukkueessa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!