Advertisement

Chelsea kiinnitti pitkäaikaisen luottopelaajansa nelivuotisella jatkosopimuksella

Lontoolaisseura Chelsea ilmoitti tiistai-aamuna tehneensä neljän vuoden jatkosopimuksen espanjalaispuolustaja Cesar Azpilicuetan kanssa. Uuden sopimuksen myötä kapteenina tällä kaudella toiminut Azpilicueta pysyy seurassa kesään 2022 asti.

Marseillesta kesällä 2012 lontoolaisseuraan siirtynyt 29-vuotias espanjalainen on pelannut Chelseassa jo 298 ottelua ja hänestä on tullut yksi nykyjoukkueen pitkäaikaisimmista pelaajista.

“Olen todella iloinen voidessani jatkaa Chelseassa, espanjalainen sanoi Chelsean verkkosivujen mukaan.

“Siitä lähtien kun tulin, olen tuntenut iloa ja vastuuta tälle seuralle ja näille faneille pelaamisesta. Joka kerta kun menen kentälle, yritän tehdä parhaani.

Azpilicueta on voittanut Chelsean kanssa kahdesti Valioliigan sekä kertaalleen FA Cupin, Liigacupin ja Eurooppa-Liigan. Lisäksi hänet valittiin vuonna 2014 Chelsean vuoden pelaajaksi.

“Cesar on yksi pitkäaikaisimmista pelaajistamme ja on osoittautunut fantastikseksi hankinnaksi viimeisen kuuden vuoden aikana, seurajohtaja Marina Granovskaia sanoi.

“Hänen ammattimaisuutensa ja johdonmukaisuutensa tuona aikana on ollut vertaansa vailla ja hän on myös kehittynyt yhdeksi joukkueen vaikutusvaltaisimmista pelaajista.

“Tämän uuden sopimuksen myötä Cesar saa kymmenen vuotta täyteen seurassa, ja toivomme, että hän on seuraavan neljän vuoden aikana keskeinen osa menestystämme.