Advertisement

Chelsea kohtaa Eurooppa-liigassa kotikentällään Mol Vidin

Chelsea saa Stamford Bridgelle vieraaksi Eurooppa-liigan ottelussa Mol Vidin. Mol Vidi kärsi viime kierroksella kotikentällään kirvelevän 0-2 tappion BATE Borisoville. Chelsea otti puolestaan niukan 0-1 vierasvoiton PAOK FC:n vieraana. Tämän illan ottelussa isännät ovat selvä suosikki.

Chelsea on aloittanut kauden erinomaisesti. Se ei ole hävinnyt vielä otteluakaan missään kilpailussa kuluvalla kaudella. Uusi manageri Maurizio Sarri on saanut joukkueensa yllättävän nopeasti hyvään lentoon ja mielenkiintoista onkin nähdä, mihin saakka se tällä kaudella riittää. Mol Vidistä ei kuitenkaan ole missään nimessä haastamaan lontoolaisjättiä. Sarri kertoo myös, että kentällä saatetaan nähdä hieman myös uutta väriä.

“Ehkä huomenna on aika nähdä Ruben Loftus-Cheekia”, Sarri kertoi.


Mol Vidi oli kotikentällään vaikeuksissa BATE Borisovia vastaan. Jasse Tuominen pääsi rokottamaan ja viemään vieraat tuossa ottelussa 0-1 johtoon. Suomalaisen maali jäi samalla ottelun voittomaaliksi BATE:n 0-2 voittoon päättyneessä ottelussa. Chelseaa vastaan Mol Vidi tarvitsee ihmeen, jotta se pystyisi välttymään tappiolta.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom