Advertisement
" "

Chelsea lähellä Higuainin hankintaa – seuralla myös varasuunnitelma

Sky Sports Newsin mukaan Chelsean manageri Maurizio Sarri on päättänyt hankkia Gonzalo Higuainin riveihinsä, vaikka seuran johtoporras on hieman empiväinen argentiinalaishyökkääjän suhteen.

Sky Italian mukaan Chelsean johtoportaaseen kuuluva Marina Granovskaia ei ole vakuuttunut siitä, että Higuain olisi vastaus länsilontoolaisseuran hyökkääjäongelmaan.

Juventus olisi halukas myymään Higuainin Chelseaan, mutta siirtoa hankaloittaa hänen vuoden mittainen lainasopimuksensa AC Milanin kanssa. Milanin urheilutoimenjohtaja Leonardo on jo aiemmin todennut, että hän haluaa pitää argentiinalaisen kauden loppuun asti.

31-vuotias Higuain rikkoi Serie A:n maaliennätyksen Sarrin alaisuudessa kaudella 2015-16, kun hän pamautti Napoli-paidassa huimat 36 maalia.

Vedonlyöntitoimistojen papereissa Higuainin siirtoa Chelseaan pidetään yllättävänkin varmana, sillä argentiinalaishyökkääjän siirrosta länsilontoolaisseuraan saa rahansa takaisin vain 1.4 -kertaisesti.

Mikäli Sarri ei kuitenkaan onnistu hankkimaan Higuainia, italialainen on kiinnostunut hankkimaan Bournemouth-hyökkääjä Callum Wilsonin, joka on tehnyt tällä kaudella 10 maalia 23 pelaamassaan ottelussaan.

Chelsean apuvalmentaja Gianfranco Zola ilmoitti jo viime kuussa seuran kiinnostuksesta Wilsoniin. Bournemouthin manageri Eddie Howe on kuitenkin kertonut, ettei joukkueen paras maalintekijä ole myynnissä.

Chelsean hyökkääjäkaksikko, Alvaro Morata ja Oliver Giroud, ovat molemmat kamppailleet maalinteon kanssa tällä kaudella.

Uuden hyökkääjän hankkiminen merkitsisi todennäköisesti Moratan lähtöä Sevillaan. La Liga -seura on kiinnostunut lainaamaan hänet loppukaudeksi.