Advertisement
" "

Chelsea-legendan mielestä lontoolaisseura tarvitsee uuden hyökkääjän Higuainin tilalle

Chelsean ex-hyökkääjä Jimmy Floyd Hasselbaink ei usko Gonzalo Higuainin jatkavan lontoolaisseurassa ja on huolissaan joukkueen tulivoimasta ensi kaudella.

Hasselbainkia pidetään Chelsean seurahistorian parhaimpana ysinumerolla pelanneena pelaajana. Hollantilaishyökkääjä jätti lontoolaisseuran vuonna 2004 ja sen jälkeen ysipaitaa kantaneet pelaajat, kuten esimerkiksi Fernando Torres, Radamel Falcao, Hernan Crespo sekä Alvaro Morata ovat olleet enemmän tai vähemmän floppeja.

Tammikuussa lainasopimuksella Lontooseen saapunut Higuain on viimeisin ysipaitaa kantanut pelaaja, eikä hänkään juurikaan onnistunut. 18 peliin syntyi viisi maalia, joka ei vastannut häneen kohdistettuja odotuksia.

Hasselbaink on tyytyväinen siitä, että Olivier Giroud solmi jatkosopimuksen Chelsean kanssa, mutta hollantilaisen mielestä lontoolaisseuran tulee hankkia toinen hyökkääjä niin pian kuin mahdollista.

“Chelsean täytyy hankkia hyökkääjä, uusi numero yhdeksän, ja hänen tulisi kantaa tätä numeroa”, Hasselbaink kertoi Goalille.

“Pidän Giroudista ja joskus ajattelen, että häntä ei kohdella oikeudenmukaisesti. On valitettavaa, että hän ei ole saanut enempää mahdollisuuksia.

“Hän saa muut pelaajat pelaamaan paremmin, mutta ainoa huono asia on se, että hän ei tee tarpeeksi maaleja. Olen kuitenkin iloinen siitä, että hän pysyy. En usko, että Higuain pysyy, joten he [Chelsea] tarvitsevat toisen hyökkääjän.

Hasselbaink uskoo myös, että Chelsea pystyy korvaamaan Eden Hazardin, joka todennäköisesti siirtyy kesällä Real Madridiin.

“Tietenkin he voivat korvata Hazardin”, Hasselbaink sanoi.

“Jos he yrittävät tehdä sen vain yhdellä pelaajalla, niin se on vaikeaa. Hän on niin luova ja on osallisena niin moniin maaleihin tässä joukkueessa. Heidän olisi saatava useita hyviä pelaajia jakamaan tämä vastuu ja ottamaan paino pois yhden miehen harteilta, kuten esimerkiksi Christian Pulisicilta.

“Ehkä he voivat muuttaa pelityyliään tai käyttää Mestaruussarjassa lainalla olleita pelaajia onnistuakseen siinä.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!