Chelsea maalittomaan tasapeliin West Hamin vieraana

Ennen kuudetta kierrosta Chelsea johti sarjaa ilman ensimmäistäkään pistemenetystä. Liverpool oli joukkueen kanssa samoissa pisteissä, mutta sarjassa toisena heikomman maalieron johdosta. Torstaina Chelsea pelasi Eurooppa-liigassa kauden ensimmäisen ottelunsa ja tuo koitos päättyi lontoolaisten niukkaan 0-1 voittoon Kreikassa. Ottelussa joukkue tuhlasi hyvin paljon maalintekopaikkoja ja sama tahti jatkui West Hamin vieraana tänään sunnuntaina.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista, vaikka pallonhallinnan puolesta Chelsea oli ottelussa hallitsevampi osapuoli. Puoliaika päättyi kuitenkin hyvin oikeutetusti maalittomana.

Toisella puoliajalla Chelsea lisäsi pikkuhiljaa höyryä. Se otti ottelun kenttätapahtumat täysin hallintaansa, mutta ei saanut kuitenkaan maaleja aikaiseksi. Vieraat sai ottelun lisäajalla erinomaisen maalintekopaikan, mutta Willian tälläsi pallon pienestä kulmasta hehtaarikanuunalla ohi Lukasz Fabianskin vartioiman maalin. West Hamin paras maalintekopaikka tuli Andriy Yarmolenkolle, joka puski Robert Snodgrassin loistavan keskityksen ohi Chelsean maalin.

Ottelun hahmo oli ehdottomasti West Hamin maalivahti Fabianski. Puolalainen otti tukun loistavia torjuntoja, joiden ansiosta kotijoukkue pystyi pitämään vastustajan nollilla. Etenkin ottelun toinen osapuoli oli erittäin vauhdikas, vaikka maalit jäivätkin puuttumaan.