Advertisement

Chelsea-manageri pyytää ulosajoaan anteeksi

Chelsea otti niukan mutta erittäin tärkeän kotivoiton Swanseasta maalein 1-0. Chelsean manageri Antonio Conte ajettiin ottelussa katsomoon erotuomari Neil Swarbrickin toimesta. Conte oli ottelun aikana jatkuvasti neljännen erotuomarin Lee Masonin kimpussa kritisoiden tuomariston toimintaa ottelussa. Conte protestoi voimakkaasti Swansean saamaa maalipotkua, joka oli erotuomarille viimeinen pisara ja Conte passitettiin katsomoon.

Tunteella ottelussa vahvasti elävä Conte pyysi ottelun jälkeen anteeksi käytöstään tuomareilta ja myönsi tehneensä virheen.

”Mielestäni vastustaja pelasi aikaa ja siitä syystä keskustelin muutaman kerran neljännen erotuomarin kanssa.” Conte kertoo Sky Sportsille.

”En nähnyt tilanteen muuttuvan, joten turhauduin neljänteen erotuomariin. Tästä syystä pyydän anteeksi häneltä ja erotuomarilta. Sillä hetkellä olin hyvin vihainen mutta tiedän, että on oikein pyytää anteeksi heiltä.”

”Ei ole yksinkertainen asia pitää tunteita kurissa ottelussa ja turhautumisia tapahtuu. Samalla tiedän, että virheitä tapahtuu niin kuin minulle tapahtui nyt.”

”Työmme ei ole helppoa. Työmme on pysyä teknisellä alueella ja kärsiä pelaajien kanssa. Valmentaja ei pysty pelaamaan ja siitä syystä on toisinaan vaikea säilyttää malttinsa.”

Chelsean kesähankinta Antonio Rudiger teki ottelun voittomaalin 55. peliminuutilla. Maali oli saksalaiselle hänen uransa ensimmäinen Valioliigamaali. Conte näki maalin toimistostaan.