Advertisement
" "

Chelsea matkaa Jasse Tuomisen ja BATE Borisovin vieraaksi Eurooppa-liigassa

Chelsealla on edessään vierasmatka Valko-Venäjälle, jossa se kohtaa juuri maansa mestaruuden voittaneen BATE Borisovin. Edellisessä kohtaamisessa Stamford Bridgellä Chelsea oli selvästi parempi 3-1. Kotijoukkueen maaleista vastasi tuossa ottelussa Ruben Loftus-Cheek, joka iski ottelussa puhtaan hattutempun. Vierailijoiden ainokaisesta vastasi Alexei Rios. 

BATE:n riveissä pelaa myös Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen, joka on tällä kaudella saanut kiitettävästi vastuuta joukkueensa hyökkääjänä. Tulostakin on syntynyt kuluvalla kaudella kiitettävästi. BATE on tällä hetkellä lohkossaan viimeisenä maalieron turvin. Pisteitä joukkueella on kolme ja sama pistemäärä on myös lohkon toisella ja kolmannella joukkueella. Chelsea johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Jatkopaikka on näin täysin BATE:n omissa käsissä.

Chelsea on pelannut kuluvalla kaudella erinomaisesti ja maalintekovoimaa löytyy laajasti. Joukkueen kannalta positiivinen asia on myös se, että Alvaro Morata on pikkuhiljaa löytämässä maalijyväänsä. Espanjalainen on tehnyt kauden aikana kuusi maalia. Näistä neljä edellistä osumaa on syntynyt viidessä edellisessä ottelussa, jossa Morata on ollut kentällä. Tasapelikin varmistaisi joukkueelle lohkovoiton.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom