Advertisement
" "

Chelsea matkustaa Slavia Prahan vieraaksi Eurooppa-liigassa

Chelsean Eurooppa-liigan jatkopelit jatkuvat tänään vierasottelulla Slavia Prahaa vastaan. Slavia on edennyt hienosti Eurooppa-liigassa neljännesvälieriin voittamalla viime kierroksella Sevillan yhteismaalein 6-5. Sevillaa pidettiin yhtenä kovimmista jäljellä olevista joukkueista, joten Slavian voitto oli monella tapaa yllättävä. Chelsea ei puolestaan joutunut kovinkaan suuriin ongelmiin Kiovan Dynamon kanssa, sillä lontoolaiset lensivät jatkoon peräti 8-0 maalieron turvin.

Slavia Praha on pelannut Euroopan kentillä hyvin tällä kaudella ja se antanee Chelsealle jo huomattavasti Kiovaa enemmän haastetta. Etenkin vieraskentällä Chelsean on oltava hereillä alusta lähtien. Lontoolaisten materiaali on kuitenkin sen verran kova, ettei jatkopaikan ottaminen pitäisi olla sille kovin vaikeaa.

Lontoolaisten tähtipelaaja Eden Hazard on pelannut kauden aikana hyvin paljon. Hän iski maanantaina pelatussa Valioliigaottelussa West Hamia vastaan kaksi osumaa, joiden turvin Chelsea otti arvokkaan 2-0 voiton kotikentällään. Belgialainen on valitellut väsymystä ja Maurizio Sarri kertookin odottavansa mahdollisimman pitkään, ennen kuin tekee päätöstä siitä, peluuttaako hän Hazardia illalla.

“Haluan odottaa huomiseen ja sitten päätän hänen käytettävyydestään”, Sarri kommentoi eilen.

“Tietenkin haluamme hänen pelaavan Liverpoolia vastaan kolmen päivän päästä.”

Slavia Praha isännöi Chelseaa tänään ja ottelu alkaa klo 22 Suomen aikaa. Cmore näyttää myös tämän Eurooppa-liigan kamppailun.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom