Advertisement

Chelsea neuvottelee PSG-tähden siirrosta Stamford Bridgelle – kuitenkin yksi asia huolestuttaa mahdollisen siirron taustalla

Chelsea on päätymässä mielenkiintoiseen ratkaisuun puolustuspään vahvistamisen osalta. The Athleticin mukaan lontoolaisseura on käynyt pitkälle edenneitä siirtoneuvotteluja PSG-toppari Thiago Silvan kanssa.

Silvan on tarkoitus pelata viimeinen ottelunsa pariisilaisseuran riveissä huomenna sunnuntaina, kun PSG kohtaa Bayern Münchenin Mestareiden Liigan finaalissa. 36 vuotta syyskuussa täyttävän Silvan sopimus PSG:n kanssa loppuu tähän kauteen ja osapuolet eroavat yhteisymmärryksessä.

Neuvottelut Silvan ja Chelsean välillä ovat toistaiseksi kesken, eikä pelaajan odoteta kertovan lisäinfoa tulevaisuuden kuvioistaan ennen sunnuntain finaalia. Chelsean ohella italialaisseura Fiorentina on mukana taistelussa brasilialaispuolustajasta.


Chelsean huolenaiheena siirron osalta on kuitenkin se, että kykeneekö Silvan vanhoilla päivillään suoriutumaan rankasta Valioliigakaudesta. Myös seuran nykyisen linjan mukaan se ei halua tarjota vuotta pidempiä sopimuksia yli 30-vuotiaille pelaajille. Silva itse haluaisi tulevan sopimuksensa olevan ainakin kaksivuotinen.

Chelsean kiikarissa on myöskin puolustuspään osalta ollut Jose Gimenez, Ben White sekä Declan Rice, mutta seura on jo upottanut sievoisen summan rahaa hankkiessaan Timo Wernerin ja Hakim Ziyechin kesän siirtoikkunan aikana hyökkäysosastolleen. Silva olisi ilmaissiirtonsa takia oiva vaihtoehto.

Silva johdatti PSG:n viimeisellä kaudellaan Ranskan Liigan, Cupin ja Liigacupin mestaruuksiin. Hän on edustanut PSG:tä vuodesta 2012 lähtien.