Advertisement

Chelsea saa vieraakseen Leicesterin

Valioliigan neljännellä sijalla oleva Chelsea saa tänään vieraakseen Leicesterin.

Chelsea jatkoi voittokulkuaan viime viikonloppuna, kun se kaatoi Brightonin vieraissa maalein 2-1. Kuluneella viikolla lontoolaisseura pelasi jo Carabao Cupin ottelun, jossa se voitti Bournemouthin ja lunasti paikkansa kilpailun välieriin.

Chelsea on tällä hetkellä todella pahassa otteluruuhkassa, sillä tämän päivän ottelu on joukkueelle jo yhdeksäs edellisen 29 päivän sisällä. Helpotusta ei ole tiedossa tämänkään ottelun jälkeen – Chelsea pelaa nimittäin vielä kymmenen ottelua ennen helmikuuta. Jossain vaiheessa rasitus tulee näkymään varmasti joukkueen peliesityksissä.

Vierasjoukkue Leicesterillä on ollut vaikeaa viime aikoina. Neljästä edellistä ottelusta tuloksena on yksi tasapeli ja kolme tappiota. Viimeisin tappio tuli tiistaina Carabao Cupissa Manchester Cityä vastaan, kun manchesterilaisjoukkue voitti ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Leicester on tällä hetkellä sarjassa sijalla 12, mutta piste-erot keskikastissa ovat niin pieniä, että voitolla joukkue voisi nousta jopa sijalle seitsemän. Claude Puelin miehistöltä vaaditaan kuitenkin venymistä pisteisiin.

Chelsealta sivussa ottelusta ovat Andreas Christensen ja Victor Moses. Espanjalaishyökkääjä Alvaro Moratan pelaaminen on vielä epävarmaa.

Leicesterin poissaolijoiden listalta löytyy ainoastaan Daniel Amartey, joka teki aiemmin tällä viikolla pitkän jatkosopimuksen seuran kanssa. Wilfred Ndidin ja Benjamin Chilwellin pelikunto on vielä arvoitus.

Stamford Bridgellä pelattava ottelu alkaa kello 17.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!