Advertisement

Chelsea tekee kaikkensa pitääkseen superlupauksen riveissään – tarjoamassa lähes viisinkertaista viikkopalkkaa

Standard Sportin mukaan Chelsea aikoo tarjota Callum Hudson-Odoille sopimusta, joka lähes viisinkertaistaisi hänen viikkopalkkansa.

Vastikään Englannin maajoukkueessa debytoinut Hudson-Odoi tienaa tällä hetkellä 22 000 puntaa viikossa, mutta uuden sopimuksen myötä hän tienaisi jatkossa 100 000 puntaa per viikko.

Hudson-Odoi, jonka nykyinen sopimus päättyy kesällä 2020, on useiden Euroopan suurseurojen kiikarissa. Bayern München yritti hankkia Hudson-Odoin joukkueeseen jo tammikuussa, mutta Chelsea ei suostunut tuolloin myymään superlupaustaan. Sittemmin myös PSG on osoittanut kiinnostuksensa englantilaispelaajaa kohtaan.

Hudson-Odoin on kerrottu olleen pettynyt vähäiseen vastuuseen lontoolaisseurassa ja haluavan siirtoa toisaalle. Nuorukaista ei ole nimetty vielä kertaakaan Chelsean avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Chelsea-leirissä kuitenkin toivotaan, että uusi rahakas jatkosopimus auttaisi Hudson-Odoita jäämään lontoolaisseuraan.

Chelsea sai hiljattain siirtokiellon, jonka vuoksi seura ei voi hankkia pelaajia ennen kesää 2020. Myös tämän uskotaan vaikuttavan siihen, että Hudson-Odoista pidetään kiinni keinolla millä hyvänsä.

Hudson-Odoi on pelannut Chelseassa kuluvalla kaudella yhteensä 19 ottelua, joissa hän on viimeistellyt viisi maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä.