Advertisement

Chelsea vahvisti Antonio Conten potkut

Lontoolaisseura Chelsea on vahvistanut virallisilla verkkosivuillaan Antonio Conten saamat potkut.

Conte siirtyi Chelsean manageriksi kesällä 2016 kolmivuotisella sopimuksella. Italialaismanageri onnistui heti ensimmäisellä kaudellaan johdattamaan Chelsean valioliigamestaruuteen näytöstyyliin. Viime kausi oli kuitenkin seuralle suuri pettymys, kun Chelsea sijoittui Valioliigassa vasta viidenneksi. Kausi päättyi kuitenkin voitonjuhliin, kun Chelsea onnistui kukistamaan Manchester Unitedin FA Cupin finaalissa 1-0 -lukemin.

Contella oli viime kauden aikana luottamusongelmia Chelsean venäläisomistaja Roman Abramovichin kanssa ja potkut olivat lähellä jo kesken viime kauden. Myös välit brasilialaislaituri Willianin kanssa olivat erittäin tulehtuneet.

Potkut tulivat kuitenkin jokseenkin yllättävään aikaan. Italialaismanagerilla oli jäljellä vielä vuosi hänen nykyisestä sopimuksestaan ja hän oli jo ottanut vastuun pre-season kauden valmisteluista seuran harjoituskeskuksessa Cobhamissa.

Chelsea julkaisi lyhyen, mutta ytimekkään tiedotteen tänään verkkosivuillaan.

“Chelsean ja Antonio Conten tiet ovat eronneet. Toivotamme Antoniolle menestystä hänen tulevalla urallaan, Chelsean tiedotteessa sanottiin.

Chelsean tulevaksi manageriksi on huhuttu Napolissa viime vuosien aikana hyvää jälkeä tehnyttä Maurizio Sarria.

Sarrin sopimus lontoolaisseuran kanssa julkistettaneen lähipäivien aikana.

Chelsean Valioliigakausi starttaa 11.elokuuta, kun joukkue matkaa Huddersfieldin vieraaksi.

Betsson tarjoaa futisjännäreille mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittä – lue lisää Betssonin riskittömästä vedosta ja mahdollisuudesta voittaa jopa 2 500 € tästä.