Advertisement

Chelsea valmis tekemään mitä vaan pitääkseen Hazardin

Eden Hazardin siirtosaagasta tulee riittämään puhetta ja spekulointia vielä pitkään. Chelsean tähtipelaaja on avoimesti myöntänyt halunsa pelata lapsuutensa suosikkiseura Real Madridissa. Toisaalta hän on myös pohtinut sitä, kuinka vaikeaa olisi jättää Chelsea mikäli sellainen tulee ajankohtaiseksi.

Hazard on myös hiljattain todennut, ettei aio pakottaa Chelseaa myymään häntä vasten seuran tahtoa, kuten kesäisessä Thibaut Courtois‘n tapauksessa kävi. Mikäli lähtö koittaa, haluaa Hazard säilyttää hyvät välit Chelseaan ja sen kannattajiin.

Sopimusta Hazardilla on Chelsean kanssa jäljellä kesään 2020 asti. Todennäköisin myyntiaika olisi siis ensi kesänä, jolloin seuralla olisi kunnolla aikaa valmistautua tähän suureen muutokseen ja ajaa Hazardin korvaajaa sisään. Chelsea ei kuitenkaan ole luopunut toivosta pitää Hazard pidempäänkin. Seuran puheenjohtaja Bruce Buck sanoo, että he ovat valmiita tekemään kaiken mahdollisen houkutellakseen belgialaisen kirjoittamaan jatkosopimuksen.

“Jokainen Chelsean kannattaja Lontoossa ja ympäri maailman rakastaa Eden Hazardia”, Buck sanoi beIN Sportsin mukaan. “Eikä hän ole ainoastaan loistava pelaaja vaan mielestäni myös mahtava persoona. Me haluamme hänen pysyvän täällä ja teemme kaiken mitä täytyy houkutellaksemme hänet jäämään.”

Hazardin aika Chelseassa on ollut menestyksekästä. Voitettujen kilpailujen listalta löytyy mm. kaksi Valioliigaa, FA Cup sekä Eurooppa-liiga. Vain Mestarien liiga puuttuu, eikä Chelsea tänä vuonna ole siitä kilvoittelemassakaan. Kukaan tuskin syyttää Hazardia epärealistisuudesta, jos hän katsoo mahdollisuuden tuon saavuttamiseen olevan suuremman Real Madridissa, joka on voittanut Mestarien liigan kolme kertaa putkeen ja neljästi viiden viimeisen vuoden aikana.