Chelsea varmisti paikkansa Mestarien liigassa – Sarri toivoo kaudelle kruunua Eurooppa-Liigasta

Lontoolaisseura Chelsea varmisti sunnuntaina kolmantena englantilasjoukkueena paikan Mestarien liigaan ensi kaudeksi, kun se kukisti Watfordin Stamford Bridgellä maalein 3-0.

Kolmea ottelua putkeen voitoitta pelannut Chelsea oli Watfordia vastaan telineissä ensimmäisen puoliajan, mutta toisella jaksolla joukkue meni menojaan. Ruben Loftus-Cheek ja David Luiz puskivat toisen nelivitosen alkuminuuteilla kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle, josta Herhiläiset eivät enää toipuneet. Gonzalo Higuain kaunisteli vielä vartti ennen täyttä aikaa voittolukemia.

Chelsea-luotsi Maurizio Sarri oli luonnollisesti tyytyväinen voitosta, etenkin alun vaikeuksien jälkeen.

”Ensimmäisellä puoliskolla olimme vaikeuksissa, koska olimme fyysisesti ja henkisesti väsyneitä”, Sarri sanoi.

”Toisella puoliskolla he alensivat intensiteettiään ja otimme kontrollin ottelusta. Olimme tietysti hieman onnekkaita, että saimme maalin kahdessa minuutissa, jonka jälkeen paranimme henkisesti.

”Pystyimme pelaamaan hyvin 30, 35 minuuttia, mutta ensimmäisellä puoliskolla olimme vaikeuksissa. Olimme väsyneitä, mielestäni enemmän henkisesti kuin fyysisesti – ei ole helppoa pelata 60 tunnin kuluttua edellisestä ottelusta.”

Mestarien liiga paikan varmistumisen myötä Chelsea pääsee tavoittelemaan Eurooppa-Liigan voittoa melko paineettomasti.

”Eurooppa-Liiga on erittäin tärkeä, ja haluamme voittaa sen, koska mielestämme ansaitsemme voittaa palkinnon tällä kaudella”, Sarri lisäsi.