Advertisement

Chelseaa yhdeksän vuoden ajan edustanut laitahyökkääjä kiinnostunut palaamaan lontoolaisseuraan – yhdellä ehdolla

Italian Serie A:ssa pelaavan Sassuolon laitahyökkääjä Jeremie Boga on ilmoittanut olevansa kiinnostunut palaamaan Chelseaan.

23-vuotias Boga siirtyi Chelseaan ollessaan 12-vuotias, ja edusti seuraa yhdeksän vuoden ajan ennen siirtymistään Sassuoloon kesällä 2018.

Tällä kaudella norsunluurannikkolaispelaaja on tehnyt Serie A:ssa kahdeksan maalia ja antanut neljä maalisyöttöä 24 pelaamassaan ottelussaan ja esiintynyt muutenkin vahvasti.


Chelsean myydessä Bogan Sassuoloon, solmi se samalla takaisinostosopimuksen, joka tarkoittaa sitä, että lontoolaisseuralla on häneen etuosto-oikeus. Boga on kiinnostunut paluusta Chelseaan, mutta vain sillä ehdolla, että hän saisi säännöllistä peliaikaa.

“Kun olin siellä, joukkueessa oli Willian, Eden Hazard ja Pedro. Kun Jose Mourinho vielä toimi joukkueen managerina, siellä oli silloin myös Mohamed Salah“, Boga kertoi The Athleticille.

“Hyviä laitapelaajia oli paljon. Minulle peliaika on aina ollut tärkeintä, ja jos en saa pelata, yritän mennä lainalle tai siirtyä jonnekkin kehittymään, jonka jälkeen voisin jonain päivänä palata.”

“Mielestäni sukupolvemme oli yksi parhaista mitä Chelseassa on koskaan ollut. Meillä oli niin monia lahjakkaita pelaajia.”

Sassuolo maksoi Bogasta kesällä 2018 3 miljoonaa euroa. Bogan takaisinostohinta on tiettävästi noin 13 miljoonaa euroa.