Advertisement

Chelsealla tällä kaudella vielä paljon pelattavaa – Näin uskoo ainakin joukkueen espanjalainen keskikenttäpelaaja

Chelsea on vahvasti pudonnut pois tämän kauden mestaruustaistelusta Valioliigassa. Sen sijaan joukkueen espanjalaisen keskikenttäpelaaja Cesc Fabregasin mukaan joukkueella riittää yhä paljon pelattavaa cup-kilpailuissa. Chelsea on mukana vielä Carabao Cupissa, jossa se pelasi välierän ensimmäisessä osassa 0-0 tasapelin Arsenalia vastaan. Toinen osaottelu pelataan keskiviikkona tammikuun 24. päivä The Emiratesilla.

Norwich sen sijaan pakotti seuran FA Cupissa uusintaotteluun 0-0 tasatuloksella. Tuo uusintaottelu on määrä pelata keskiviikkona 17. päivä tammikuuta.

Helmikuun 20. päivä joukkue jatkaa Mestarien liiga –taivaltaan. Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella se saa vastaansa Barcelonan.


”Meillä on ollut hyvä kausi. Luonnollisesti Manchester Cityllä on ollut Valioliigassa uskomaton kausi”, Fabregas kertoi Soccer Saturday:ssa.

”Olemme yhä mukana Mestarien liigassa sekä Carabao Cupin välierissä. Olemme yhä mukana myös FA Cupissa, joten meillä on vielä paljon pelattavaa.”

”Manchester Cityn saavuttaminen on erittäin vaikeaa, sillä he voittavat jatkuvasti. Olemme kuitenkin vasta tammikuun puolessavälissä ja tämä on Valioliiga, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Meillä on paljon otteluita edessä aivan kuten heilläkin.”

Chelsea on tällä hetkellä 16 pistettä Cityn perässä ja heidän sijoituksensa on sarjassa tällä hetkellä kolmas. Täysin mahdotonta Cityn saavuttaminen ei pisteiden valossa ole, mutta tavalla jolla City pelaa, hyvin epätodennäköiseltä se tällä hetkellä vaikuttaa.