Advertisement

Chelsealle tappio Evertonin vieraana – Lampard ajoi alas muiden asettamat mestaruusodotukset

Everton ja Chelsea kohtasivat Goodison Parkilla eilisillan myöhäiskamppailussa. Carlo Ancelottin Everton harjasi kliinisesti pisteet itselleen Gylfi Sigurdssonin ensimmäisen puoliajan rangaistuspotkumaalilla. Pallo vietiin pilkulle Edouard Mendyn jyrättyä Dominic Calvert-Lewinin yli Chelsean rangaistusalueella.

Chelsea hallitsi loppupelin tapahtumia, mutta todellisia huippupaikkoja ei lopulta syntynyt. Vierasjoukkueen esitys oli muutenkin hieman vaisu takaiskumaalin jälkeen. Frank Lampard olikin ottelun jälkeisessä haastattelussa hyvin pettynyt ja muistutti mediaa sekä samalla omia pelaajiaan siitä, etteivät mestaruushaaveet ole vielä todellisia.

”Tuntui siltä, että olisimme voineet saada tänään pelistä jotakin, mutta emme saaneet tarpeeksi painetta heidän maalilleen. Meillä oli mahdollisuudet pisteeseen, mutta emme olleet parhaimmillamme. 1-0 jälkeen emme saaneet itsestämme tarpeeksi irti.”

”Luen jatkuvasti, kuinka meillä on sarjan vahvin pelaajamateriaali, mutta en ymmärrä sitä. Mestaruuden lähivuosina voittaneilla joukkueilla on ryhmät täynnä hyökkääjiä, jotka ovat tehneet 30 tai 40 maalia kauteen. Tai keskikenttäpelaajia, jotka ovat voittaneet liigamestaruuksia kaikkialla sekä kokeneita ihmisiä, jotka ovat voittaneet sen (Valioliigamestaruuden) ja Mestareiden Liigan.”

“Meillä on joitakin heistä, mutta meillä on myös nuoria pelaajia ja joukkueena emme ole vielä siellä. Olemme vasta prosessimme alkuvaiheessa.”

Chelsealla oli voitolla mahdollisuus nousta ainakin hetkellisesti sarjakärkeen, mutta tappio tarkoitti sitä, että Lampardin ryhmä on kierroksen jälkeen sijojen kolme ja viisi välissä. Everton nousi voitollaan sarjan seitsemännelle sijalle.