Advertisement

Chelsealle vieraita Ukrainasta Eurooppa-liigassa

Chelsea saa Eurooppa-liigan jatkopelien toisella kierroksella vastaansa ukrainalaisen Kiovan Dynamon. Chelsea kairasi jatkopaikan vakuuttavasti Malmön edestä yhteismaalein 5-1. Ruotsalaiset eivät pystyneet todellisuudessa kunnolla haastamaan lontoolaisia otteluparin missään vaiheessa vaikka ensimmäinen osa päättyikin vain niukasti Chelsean 1-2 voittoon. Joukkueen päävalmentaja Maurizio Sarri ei ole ollut tyytyväinen Valioliigan tiukkaan ottelutahtiin.

”Viimeinen viikko on ollut meille hyvin raskas. Meidän on lepuutettava osaa pelaajista”, Sarri kertoi.

”Me olemme pelanneet kuusi, seitsemän tai kahdeksan ottelua enemmän kuin muut eurooppalaiset joukkueet. Tämä tarkoittaa kahta kuukautta ilman harjoituksia. Englantilaisilla joukkueilla on vaikea olla kilpailukykyisiä Euroopassa maaliskuussa ja huhtikuussa.”

”Ajax ei pelannut viime kierroksella Hollannin liigassa. Jos italialainen joukkue pelaa Eurooppa-liigassa vieraissa, voi pyytää ottelun siirtämistä maanantaille. Me palaamme 62 tai 63 tuntia Dynamo-ottelun jälkeen. Se on liian vähän.”

Kiovan Dynamo joutui tekemään todella kovan työn kreikkalaisen Olympiakosin kanssa. Dynamo eteni jatkoon yhteismaalein 3-2. Joukkue oli vahvoissa asemissa ensimmäisen osan jälkeen, sillä 2-2 tasapeli on erinomainen tulos Kreikasta. Kotona Dynamo hoiti homman pakettiin 1-0 voitolla. Haussa on jatkopaikka kahdeksan parhaan joukkoon, mutta samalla vastustajan taso nousi muutaman pykälän Olympiakosia kovemmaksi.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom