Advertisement

Chelsean Bakayoko matkaa lainalle AC Milaniin

Chelsea hankki siirtoikkunan viime hetkillä Mateo Kovacicin Real Madridista lainalle kauden mittaisella sopimuksella. Tämä tarkoitti sitä, että joukkue oli käytännössä pakotettu luopumaan yhdestä keskikenttäpelaajastaan, sillä tuolle paikalle joukkueella oli tarjolla peräti yhdeksän pelaajaa. Tiemoue Bakayoko joutui sijaiskärsijän rooliin ja hän pelaa ensi kaudella Serie A:ssa AC Milanin paidassa. Bakayoko siirtyi Milaniin niin ikään kauden mittaisella lainasopimuksella.

Chelsea maksoi 23-vuotiaasta ranskalaisesta vuosi sitten kesällä peräti 40 miljoonaa puntaa. Toistaiseksi keskikenttäpelaaja ei ole aivan pystynyt vastaamaan kovan hintalappunsa edellyttämiin vaatimuksiin.

Milanissa Bakayoko saanee säännöllisesti peliaikaa, joka tekee nuorelle pelaajalle varmasti hyvää tässä vaiheessa uraa. Bakayoko on kuulunut myös Ranskan maajoukkueeseen, muttei mahtunut mukaan MM-kultaa Venäjällä voittaneeseen ryhmään. Bakayokon kerrotaan olleen pettynyt siitä, ettei hän kuulunut uuden managerin Maurizio Sarrin suunnitelmiin.


Bakayoko ei myöskään ollut mukana joukkueen kokoonpanossa kauden avaavassa Huddersfield-ottelussa. Chelsea voitto ottelun 0-3 ja sai samalla hyvän startin kauteen hieman sekavan kesän jälkeen.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom