Advertisement

Chelsean hyökkääjälupaus Valioliigan maalipörssin kärjessä – Lampard: “Uskoin ja luotin häneen”

Kuva: TT, Paul Currie

Chelsean englantilaishyökkääjä Tammy Abraham on ollut huimassa vireessä viime viikkojen aikana. Kolmeen edelliseen valioliigaotteluun on syntynyt peräti seitsemän maalia, joista kolme syntyi lauantaina Wolvesin verkkoon.

Chelsean manageriksi kesällä saapunut Frank Lampard ei pystynyt tekemään kesän siirtoikkunan aikana pelaajahankintoja lontoolaisseuran siirtokiellon vuoksi, joten hänen on ollut turvauduttava seuran omiin kasvatteihin, kuten Mason Mountiin, Fikayo Tomoriin sekä Tammy Abrahamiin.


Lampard kuitenkin vakuuttaa, että Abraham ei pelaa pelkästään siksi, että Chelsea ei voinut hankkia uutta ysipaikan pelaajaa, vaan hän koki, että englantilaisnuorukaisen oli aika saada mahdollisuus Länsi-Lontoossa.

“Minulla ei ole koskaan ollut selkeitä odotuksia häntä kohtaan. Minä vain uskoin ja luotin häneen”, Lampard sanoi.

“Tiedän, että siirtokiellosta ja nuorten pelaajien peluuttamisesta on puhuttu paljon, mutta minusta tuntui, että Tammyn oli laatunsa vuoksi oikea aika saada tilaisuus seurassa jokatapauksessa.

“Olen todella iloinen siitä, että hän on saanut maalinsa. Luulen, että niitä on vielä paljon enemmän tulossa. Toivon hänen ylläpitävän tasonsa ja parantavan entisestään.”

21-vuotiaan Abrahamin debyytti Mestarien liigassa nähdään tiistaina, kun Chelsea kohtaa kotikentällään Valencian. Kyseessä on myös Lampardin ensimmäinen euro-ottelu managerina.