Advertisement

Chelsean jättävä toppari toivoo jatkoa Valioliigassa

Kun Chelsea juhli eilen Eurooppa-liigan voittoaan, isoimman huomion vei luonnollisesti Eden Hazard, joka todennäköisesti pelasi viimeisen ottelunsa Chelsean paidassa.

Yksi varma lähtijä eilisestä kokoonpanosta on kuitenkin keskuspuolustaja Gary Cahill, joka vietti ottelun käyttämättömänä vaihtomiehenä. 33-vuotiaan Cahillin sopimus Chelsean kanssa päättyy kesällä, eikä uutta ole enää tiedossa.

Cahill on Chelsean kapteeni, mutta hän jäi manageri Maurizio Sarrin alaisuudessa hyvin vähäiselle vastuulle. Valioliigassa Cahill sai vain kaksi esiintymistä vaihdosta käsin. Eurooppa-liigassa ja Carabao Cupissa Cahill sai yhteensä tilille kuusi ottelua.

Missään nimessä Cahill ei ole kuitenkaan peliuraansa vielä päättämässä. Hän toivoo, että Valioliigasta tulisi miellyttävä tarjous jonkun toisen joukkueen riveistä.

”Aion nyt mennä lomalle pariksi viikoksi ja sitten tulen takaisin ja katson, mitä vaihtoehtoja minulla on”, Cahill totesi Sky Sportsin mukaan. ”Olen luottavainen, että saatan potentiaalisesti pysyä tässä sarjassa, mutta haluan odottaa rauhassa ja tehdä päätökseni kesällä.”

Vaikka Cahill ei itse päässytkään Eurooppa-liigan finaalissa kentälle, oli hän ylpeä joukkueensa saavutuksesta. Hän pääsi nostamaan pokaalia yhdessä ottelussa kapteenina toimineen Cesar Azpilicuetan kanssa.

”Se oli fantastinen kokemus, hienoa olla mukana hienossa lopussa tälle kaudelle”, hän jatkoi. ”Pojat ansaitsivat voittaa sen ottelun. Oli hieno tunne nostaa pokaalia ja olla osa ryhmää, joka päätti kauden näin hyvin.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!