Advertisement

Chelsean Jorginho lähtökuopissa – pelannut kuudessa viime pelissä yhteensä vain 11 minuuttia: ”En ymmärrä sitä”

Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginhon lähtö seurasta alkaa näyttää entistä todennäköisemmältä. Italialaispelaaja ei ole mahtunut kertaakaan lontoolaisseuran avauskokoonpanoon kauden uudelleenkäynnistymisen jälkeen, ja on pelannut kuudessa ottelussa yhteensä vain 11 minuuttia.

ESPN Brazilin toimittaja Natalie Gedra haastatteli Jorginhoa tiistain Crystal Palace -ottelun jälkeen ja kysyi syitä siihen, miksi hän luulee peliaikansa jääneen minimaaliseksi viime aikoina.

”En ymmärrä sitä. Mutta lopulta se on kuitenkin hänen [Frank Lampard] päätöksensä. Se on managerin päätös ja sinun on hyväksyttävä se. Minun pitää vain työskennellä ahkerasti saadakseni mahdollisuuteni auttaa joukkuetta, joka on kaikkein tärkein asia. Harjoittelen kovaa ja teen kaikkeni ollakseni valmiina auttamaan joukkuetta, jos hän [Lampard] tarvitsee minua”, Jorginho kertoi.


Viime aikoina on pyörinyt huhuja siitä, että Jorginho olisi siirtymässä kauden päätteeksi Juventukseen ja esisopimus olisi jo tehty. Italialaispelaaja kuitenkin kiistää nämä väitteet.

”Tällaiset uutiset eivät ole tavoittaneet minua. En rehellisesti sanottuna tiedä, onko seurojen välillä käyty keskusteluja. Minulle tärkeintä on kuitenkin päättää kausi vahvasti Chelsean kanssa ja saavuttaa paikka Mestarien liigaan, joka on päätavoitteemme”, Jorginho kertoi.