Advertisement

Chelsean kapteeni ei ymmärrä Maticin myymistä – ”Tämä on meille suuri menetys”

Viime kauden mestarin, Chelsean keskuspuolustaja Gary Cahill on pettynyt entisen tiimitoverin siirtoon.

Mestaruuskauden aikana kovaa työtä keskikentän pohjalla tehnyt Nemanja Matic myytiin viime kuun viimeisenä päivänä Manchester Unitediin 40 miljoonan punnan siirtosummalla. Puolustuksessa raatava, sekä joukkueen kapteeni Gary Cahill on ilmaissut mielipiteensä serbialaispelaajan myymisestä, ja ilmoitti Maticin siirron olevan joukkueelle suuri menetys.

”Matic on mahtava pelaaja, oikea huipputason jalkapalloilija. Olin etuoikeutettu näkemään kuinka hyvä hän oikeasti on, kun hän pelasi suoraan edessäni, niin pallollisena kuin pallottomana.” Cahill kommentoi SkySportsille.

”Hän tulee ilman muuta olemaan meille suuri menetys. Ja meille se on todella tärkeää, sillä käyttämämme ryhmitys voi usein olla todella hyökkäyspainotteinen.”

Chelsealla tosin löytyy riveistään kahden peräkkäisen Valioliigamestaruuden voittanut N’Golo Kante, joka kahden viimeisein kauden aikana on noussut varjoista viime kauden PFA:n vuoden pelaajaksi. Viime kaudella niin Maticia kuin Kantèa peluuttanut Antonio Conte teki kuitenkin päätöksen myydä serbialaisen kilpailijalleen, ja nähtäväksi jää, jääkö Lontoon sinipaidat kaipaamaan Maticin tuomaa varmuutta.

Chelsea isännöi Burnleytä kotonaan Stamford Bridgellä, lauantaina pelattavassa Valioliiga-kauden avausottelussaan. Peli vihelletään neljän muun ottelun ohella käyntiin kello 17:00 Suomen aikaan.