Advertisement

Chelsean laitapuolustaja lainalle AS Romaan – “Aika Chelseassa kasvattannut ja vahvistanut minua ihmisenä”

Kuva: TT, Toby Melville

Chelsean laitapuolustaja Davide Zappacosta siirtyi keskiviikkona lainasopimuksella Serie A -seura AS Roman riveihin. Lainasopimus on pituudeltaan kuusi kuukautta, jota on mahdollisuus jatkaan kauden loppuun asti.

27-vuotias italialainen on edustanut Chelseaa edelliset kaksi kautta, mutta ei ole saanut säännöllisesti peliaikaa. Siitäkin huolimatta Zappacosta sanoo, että hänen aikansa Chelseassa on hyödyttänyt häntä kentällä ja sen ulkopuolella ja tehnyt hänestä paremman ihmisen.

“Olen kasvanut paljon ihmisenä kahden viime vuoden aikana Englannissa. Minusta on tullut vahvempi ihminen, koska minun piti selviytyä erilaisesta paikasta, erilaisesta kulttuurista, eri kielestä ja erilaisesta elämäntyylistä. Se ei todellakaan ollut helppoa, mutta se oli erittäin positiivinen kokemus, jonka ansiosta kehityin sekä ihmisenä että pelaajana”, Zappacosta sanoi AS Roman verkkosivuilla.

“Kun sain puhelun, että minulla on tilaisuus tulla tänne, sanoi heti kyllä, koska tämä on valtava mahdollisuus. Haluan antaa kaikkeni tälle seuralle.”

Zappacosta pelasi edellisen kahden kauden aikana Chelseassa yhteensä 52 ottelua, joista puolet (26) valioliigaviheriöille. Italialaisen sopimus Chelsean kanssa on voimassa kesään 2022 saakka.