Advertisement

Chelsean maalitykki shokkilainalle Evertoniin?

Evertonin valmentaja Ronald Koeman on lehdistötilaisuudessa paljastanut harkitsevansa Chelsean maaliruiskun lainaamista hallitsevalta mestarilta.

“Jos pystyt hankkimaan yhden parhaista sillä tavalla, niin miksi ei?”

Lähteiden mukaan Everton harkitsee lainasopimusta viime kauden mestarin maalikuninkaan kanssa. Brasilialaishyökkääjä Diego Costa on viimeisten tietojen mukaan yhä kotimaassaan, hänen ja joukkueen valmentajan Conten sekä seuran välisten erimielisyyksien seurauksena, ja on ilmoittanut jäävänsä sinne, kunnes hänen tulevaisuutensa jalkapallon parissa on selvillä.

Costa on julkisesti ilmoittanut haluavansa takaisin Atletico Madridiin, mutta siirtoa estää espanjalaisjoukkueen siirtokielto, joka on voimassa aina ensi vuoden tammikuuhun asti. Hyökkääjä siirtyi Chelseaan 32 miljoonan punnan siirtosummalla vuonna 2014, ja havittelee nyt väkisin siirtoa takaisin Espanjaan – mitä Everton viimeisten tietojen mukaan harkitsee ‘käyttävänsä hyväkseen’.

The Sunin tietojen mukaan Everton on sumplimassa lyhyttä lainasopimusta Costan kanssa, ja Koemanin puheet lehdistötilaisuudessa ovat vahvistanut kiinnostuksen.

”Onko nyt kyse Costasta?”, Koeman kommentoi, kun valmentajalta kyseltiin mahdollisista lainasopimuksista.

”Totta kai haluamme värvätä pelaajia tulevaisuutta varten, mutta jos pystyt hankkimaan yhden parhaista sillä tavalla [lainalle], niin miksi ei?”

”Se on hankalaa, koska sen on pakko olla todella hyvä pelaaja, tai sitten nuori pelaaja, joka voi kehittyä tai parantua.”

”Meillä on mahdollisuus hankkia hyviä pelaajia, mutta me emme pelaa Mestarien liigaa – ja se tekee asioista hyvin hankalaa.”

Everton voitti eilen illalla pelatun Eurooppa-liigan karsintaottelun ensimmäisen osan Hajduk Splittiä vastaan numeroin 2-0, ja jatkaa Valioliiga pelejä ensi viikon maanantaina Manchester Cityä vastaan.