Advertisement

Chelsean matka Eurooppa-liigassa jatkuu Frankfurtissa

Chelsea ja Frankfurt muodostavat Eurooppa-liigan toisen välieräparin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pelataan tänään Frankfurtissa ja toinen osa ensi viikon torstaina Stamford Bridgellä. Joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet virallisissa kilpailuissa, joten lähtökohtaisesti vastustaja on molemmille hyvin mielenkiintoinen tuttavuus.

Joukkueiden vireet ovat hyvin samankaltaiset, joskin Chelsea on tässä piirun verran niskan päällä. Frankfurt on viidestä viimeisestä ottelustaan voittanut yhden, hävinnyt kahdesti ja kahdesti pelannut tasan. Tällä hetkellä joukkueella on kaksi tasapeliä putkeen. Chelsea on puolestaan voittanut kaksi, hävinnyt yhden ja on myös kahden ottelun tasapeliputkessa.

Chelsealla on hieman puutteita keskuspuolustajien suhteen. Antonio Rüdiger loukkasi polvensa Manchester Unitedia vastaan. Myös Gary Cahill on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista. Maurizio Sarri elättelee toiveita saada Cahill mukaan otteluparin toiseen osaan.

”Me olemme ongelmissa keskuspuolustajien suhteen. Toivottavasti saamme Cahillin takaisin viikon päästä”, Sarri kertoi.

”Olemme pelanneet 58 ottelua, joten loukkaantumiset ovat tyypillisiä. Me olemme aiemmin olleet onnekkaita, mutta emme enää viimeisen 10 päivän aikana.”

Andreas Christensen on pelannut 25 ottelua kauden aikana, joten hän on valmis. Toivottavasti hän on henkisesti ja fyysisesti tuore. Minulla on suuri luotto Andreasiin.”

Ottelu on nähtävissä Cmoren kautta klo 21.50 lähtien.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom