Advertisement
" "

Chelsean nuorelle topparille pitkä jatkosopimus

21-vuotias tanskalainen keskuspuolustaja Andreas Christensen on noussut tällä kaudella ryminällä Chelsean pelaavaan kokoonpanoon. Nyt miehekkäät otteet on palkittu pitkällä jatkosopimuksella. Uusi sopimus pitää Christensenin Chelseassa kesään 2022 asti. Chelsea tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

“Tuntuu todella hyvältä allekirjoittaa uusi sopimus ja olen vain iloinen että saan sitoutua Chelseaan pitkällä tähtäimellä”, Christensen kommentoi sopimusta. “Olen pelannut paljon otteluita, nautin olostani seurassa ja kaikki toimii hyvin.”

Christensen saapui Chelsean organisaatioon kasvattajaseurastaan Bröndby IF:stä jo talvella 2012. Edustusjoukkueeseen hän murtautui kunnolla kuitenkin vasta täksi kaudeksi vietettyään kaksi edellistä lainalla Bundesliigassa pelaavassa Borussia Mönchengladbachissa.

Valioliigassa Christensen on pelannut Chelsean kolmen topparin linjassa jo 16 ottelua, joista 13 avauskokoonpanossa. Huomionarvoista hänen tilastoissaan tällä kaudella on se, ettei hän 22 ottelussaan kaikissa kilpailuissa ole ottanut vielä yhtään keltaista korttia.

“Tämä sopimus on palkinto loistavasta vireestä, jota Andreas on alkukauden pitänyt yllä. Hän osoitti hurjaa potentiaalia saapuessaan Chelseaan 2012 ja nauttii nyt omistautumisensa ja ammattimaisuutensa tuottamista hedelmistä”, Chelsean johtokuntaan kuuluva Marina Granovskaia puolestaan kommentoi. “Hänen vietettyään kaksi kautta lainalla Saksassa olimme vakuuttuneet hänen olevan valmis olemaan osa joukkuetta tällä kaudella. Hän on tarttunut tilaisuuteen kaksin käsin. Olemme hyvin iloisia että hän on halunnut sitoutua Chelseaan ja odotamme innolla neljää ja puolta menestyksekästä vuotta Andreasille täällä.”