Advertisement

Chelsean onni oli Liverpoolin epäonni – tähtihyökkääjä avasi kohusiirtonsa taustoja: “Se oli paras päätös, jonka voisin tehdä”

Saksalaishyökkääjä Timo Werner on kertonut tehneensä oikean päätöksen siirtyessään Chelseaan Liverpoolin sijaan.

24-vuotias Werner oli pitkään voimakkaasti sidoksissa Liverpooliin, ja kävi lukuisia henkilökohtaisia keskusteluja Jurgen Kloppin kanssa, mutta saksalainen siirtyi lopulta monien yllätykseksi lontoolaisseuraan 53 miljoonalla eurolla.

– Kun päätin lähteä Leipzigistä, keskustelin Chelsean lisäksi muidenkin seurojen kanssa, Werner kertoi.


– Oli muitakin seuroja, kuten Liverpool, heillä on loistava joukkue ja ehkä voisin sopia hyvin heidän joukkueeseen, mutta lopulta valitsin Chelsean, koska se oli paras päätös, jonka voisin tehdä. Ei pelkästään pelityylin vuoksi vaan myös sen mitä he osoittivat minulle.

Frank Lampard soitti minulle usein, me viestittelimme paljon ja hän antoi minulle videoita, jotta ymmärtäisin, miten hän toivoo minun pelaavan täällä.

– Se oli vaikea päätös, mutta olen hyvin, hyvin innoissani ja ylpeä sekä onnellinen siitä, että päätin näin. Olen ollut täällä nyt ehkä kaksi kuukautta, ja tämä tuntuu oikealta. Minusta tuntuu erittäin hyvältä. Joukkue on loistava ja voimme menestyä tämän joukkueen kanssa erittäin hyvin lähikuukausina ja vuosina.

Werner teki debyyttinsä Valioliigassa maanantaina, kun Chelsea haki 3-1 -vierasvoiton Amex Stadiumilta Brightonia vastaan. Saksalaishyökkääjä esiintyi ottelussa edukseen, mutta maalitili jäi vielä avaamatta. Seuraavan kerran siihen avautuu mahdollisuus sunnuntaina, kun Chelsea saa vieraakseen Liverpoolin.