Advertisement

Chelsean puolustaja ymmärtää seuran kannattajia – “Meidän on tuotava heille nautintoa”

Chelsea on viime aikoina saanut paljon kuraa kannattajiltaan. Uuden päävalmentajan ajama “Sarripallo” otettiin alkuun erinomaisesti vastaan, mutta viime aikojen tulokset eivät ole aivan olleet sitä, mitä kannattajat toivovat. Tämä onkin nostanut hyvin paljon kritiikkiä Sarria ja “Sarripalloa” kohtaan. Osa kannattajista onkin laulanut Chelsean otteluissa: “Vit*#un Sarripallo!”

Chelsea onnistui voittamaan sunnuntaina vierasottelunsa Cardiffia vastaan vain tuomarien suosiollisella avustuksella. Cardiff johti ottelua, kunnes Chelsea iski tasoituksen, joka oli päivän selvä paitsio. Tämän jälkeen kotijoukkue olisi vielä päässyt läpiajoon. Antonio Rudiger kaatoi alimpana miehenä Kenneth Zohoren. Sääntöjen mukaan tilanteesta olisi pitänyt antaa Rudegerille punainen kortti, mutta saksalainen selvisi keltaisella kortilla.

Chelsean puolustaja ja kapteenin nauhaa lähes koko kauden kädessään kantanut Cesar Azpilicueta kertoo ymmärtävänsä kannattajia.


“En voi valittaa kannattajista”, Azpilicueta kertoi ottelun jälkeen.

“Meidän on kentällä tuotava heille nautintoa. Viime aikaisten esitysten jälkeen on normaalia, etteivät he ole tyytyväisiä. Tilanteen kääntäminen on meistä itsestämme kiinni.”

“Meillä on aina ollut heidän tukensa vaikeina aikoina ja kun asiat sujuvat hyvin, me kaikki nautimme yhdessä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom