Advertisement

Chelsean superlupaus avautui peloistaan vakavan loukkaantumisensa jälkeen – “Mietin, voisinko pelata enää koskaan”

Kuva: TT, Dave Shopland

Chelsean superlupaus Callum Hudson-Odoi on avautunut peloistaan, joita hän koki keväällä vakavan loukkaantumisensa jälkeen.

18-vuotiaan laitahyökkääjän akillesjänne repesi huhtikuisessa Burnley-ottelussa, ja nuorukainen pelkäsi, että hänen koko pelaajauransa olisi paketissa. Hudson-Odoi kuitenkin palasi pelikentille jo syyskuun lopussa ja on ollut vahvassa vireessä. Neljään otteluun on syntynyt yksi maali ja kolme maalisyöttöä.


“Mietin, voisinko pelata enää koskaan; se oli ensimmäinen ajatukseni. Tiesin vammani vakavuuden ja olin todella huolissani”, Hudson-Odoi kertoi Sky Sports Newsille.

“Mutta perheeni piti minut luottavaisena siitä, että palaan takaisin sellaisena kuin olin.

“Oli päiviä, jolloin menin harjoituksiin ja olin surullinen tai pettynyt, koska näin poikien harjoittelevan ja halusin olla siellä heidän kanssaan.

“Minulla oli synkkiä päiviä, mutta samaan aikaan minulla oli myös positiivisia päiviä.”

Hudson-Odoin loukkaantuminen tuli viime kaudella huonoon paikkaan, sillä hän oli juuri onnistunut murtautumaan Chelsean avauskokoonpanoon ja Englannin maajoukkueeseen.

“Kun loukkaannuin, se aiheutti minussa vihaa, koska kaikki oli juuri mennyt niin kuin halusin. Pelasin pelejä, sain maajoukkuekutsun – kaikki meni täydellisesti. Tulossa oli suuria otteluita.

“Mutta tiesin palatessani olevani vahvempi kuin olin ennen.

“Olen todella tyytyväinen tapaan, jolla olen palannut takaisin. En odottanut tekeväni tehoja niin paljon. Toivottavasti parannan vielä ja olen mukana luomassa lisää maaleja.”