Advertisement
" "

Chelsean vuoden pelaaja siirtymässä Manchester Unitediin – välit Conten kanssa riekaleina

Manchester United on kiinnostunut hankkimaan brassilaituri Willianin kesällä Chelseasta.

Sky Sportsin mukaan brasilialainen haluaa lähteä Chelseasta kesällä, jos italialaisvalmentaja Antonio Conte jatkaa seuran peräsimessä.

Willianilla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä lontoolaisjoukkueen kanssa, eikä Manchester United ole vielä toistaiseksi tehnyt virallista tarjousta brassipelaajasta.

29-vuotias Willian, joka äänestettiin pelaajien toimesta Chelsean vuoden pelaajaksi, on ollut avauskokoonpanossa vain kerran viimeisessä viidessä ottelussa. Viikonloppuna pelatussa FA Cupin finaalissa Willian pääsi kentälle ottelun lisäajalla ja pelasi vain muutaman minuutin.

Willianin ja Conten välit ovat tulehtuneet niin pahasti, että brasilialainen lisäsi sunnuntaina Instagram-tililleen FA Cupin mestaruuskuvan, josta hän oli peittänyt Conten kokonaan.

FA Cupin voitosta huolimatta Conten jatko Chelseassa on vaakalaudalla. Edellisellä kaudella mestaruutta juhlinut lontoolaisjoukkue jäi tällä kaudella Valioliigassa vasta sijalle viisi, joten joukkuetta ei nähdä ensi kauden Mestarien liigassa.

Heikosti sujuneesta kaudesta huolimatta Conte on vakuuttanut olevansa sitoutunut työskentelemään myös jatkossa lontoolaisjoukkueen managerina. Eri asia on kuitenkin se, löytyykö äkkipikaisesta luonteesta tunnetulta venäläisomistaja Roman Abramovichilta vielä luottoa italialaiseen.