Chelsean ykköspyssy loukkaantui – Lampard ei ole huolissaan: ”Kyllä meillä pelaajia riittää”

Kuva: TT, News Licensing

Chelsea hyytyi tiistai-iltana Stamford Bridgellä 2-2 -tasapeliin Arsenalia vastaan, vaikka sai pelata miesylivoimalla lähes 70 minuuttia. Lisää huolenaiheita Chelsealle aiheutti maalipyssy Tammy Abrahamin loukkaantuminen.

Kuluvan kauden aikana jo 13 valioliigamaalia iskenyt englantilaishyökkääjä loukkaantui ottelun loppuhetkillä, kun hän liukui kovalla vauhdilla mainoskylttejä päin. Abrahamin nilkka otti tilanteessa osumaa sen verran pahasti, että hän nilkutti kentällä viimeiset minuutit.

”Hänellä on ollut jääpussi nilkassaan, mutta en ole vielä puhunut hänen kanssaan, joten en tiedä”, Chelsean manageri Frank Lampard vastasi ottelun jälkeen kysymykseen Abrahamin vamman vakavuudesta.

Lampard kuitenkin uskoo, että Chelsealla on tarpeeksi tulivoimaa selviytyäkseen ilman Abrahamia, jos hänen vammansa pitää hänet sivussa pidempään.

”Toivon ettei hän olisi poissa useita viikkoja, mutta jos hän on, kyllä meillä pelaajia riittää”, Lampard lisäsi.

Chelsea pelaa seuraavaksi viikonloppuna, kun lontoolaisseura kohtaa FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa Hullin vieraskentällä.