Advertisement

Chelseassa käy ovet sisään ja ulos – ainakin nämä kaksi pelaajaa ovat lähdössä seurasta kesällä

Kuva: TT, Dave Shopland

Valioliigajätti Chelsean odotetaan tekevän merkittäviä pelaajahankintoja kesällä. Seura hankki riveihinsä jo Hakim Ziyechin, jonka lisäksi lontoolaiset haikailevat mm. Ben Chilwellia sekä Jadon Sanchoa. Kun ovesta on tulossa uusia pelaajia sisään, on sanomattakin selvää, että pelaajavirtaa on myös toiseen suuntaan.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Chelseasta on lähdössä ensi kesänä ainakin Emerson Palmieri ja Willian.

25-vuotias Emerson saapui lontoolaisseuraan tammikuussa 2018, mutta ei ole missään vaiheessa onnistunut lunastamaan vakituista paikkaa avauskokoonpanossa.

Emersonin palveluksista ovat kiinnostuneet Juventus sekä Inter Milan, jotka taistelevat tällä hetkellä Italian Serie A:n mestaruudesta.

31-vuotiaan Willianin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä Chelsea ole tiettävästi tarjoamassa hänelle uutta jatkosopimusta, vaikka hän on pelannut jo useamman vuoden ajan isossa roolissa joukkueessa.

Chelsean tuorein hankinta Ziyech on kuitenkin Willianin kanssa saman pelipaikan pelaaja, joten brasilialaisen rooli joukkueessa tulisi väkisinkin pienenemään ensi kaudella.

Willian on yhdistetty siirtohuhuissa sekä Tottenhamiin että Juventukseen, mutta brasilialainen on itse sanonut haluavansa perhesyistä jatkaa mielummin uraansa Englannissa.