Advertisement

Chris Coleman ei halua jättää uppoavaa laivaa ”Sanoin tänne tullessani, että haluan valmentaa Sunderlandia”

Sunderlandin tilanne on hyvin synkkä. Englannin kuudenneksi menestynein seura on vajoamassa kovaa vauhtia syvemmälle ja syvemmälle. Viime kauden päätteeksi seura putosi Valioliigasta Mestaruussarjaan. Tällä kaudella noutaja saapui uudestaan ja kauden päätteeksi sarjaporras vaihtuu jälleen. Ensi kaudella Sunderland pelaa Ykkösliigaa. Suurin syy joukkueen nykytilaan on omistaja Ellis Short. Omistaja haluaa myydä velkaisen seuran, eikä ole enää suostunut panostamaan seuraan omia rahojaan. Seuran toimitusjohtaja Martin Bain puolestaan kertoo, että kiinnostuneita ostajaehdokkaita on useampiakin.

Seuran manageriksi kesken kauden saapunut Chris Coleman ei halua jättää Sunderlandia, vaikka seuralla menee tällä hetkellä erittäin huonosti.

”Tilanne on edelleen hyvin raaka ja tunne epäonnistumisesta on hyvin vaikea ottaa”, Coleman kertoi Sky Sportsille.

”Epätietoisuus seuran ympärillä siitä, kuka seuran omistaa ja mitkä ovat suunnitelmat, on erittäin vaikeaa kaikille osallisille. Me emme tiedä mitä tulee tapahtumaan.”

”Tullessani tänne sanoin haluavani valmentaa Sunderlandia. En koskaan sanonut haluavani valmentaa sitä Mestaruussarjassa. Halusin valmentaa Sunderlandin jalkapalloseuraa ja täällä minä olen.”

”Asiat eivät ole menneet, kuten olisimme toivoneet. Olen silti yhä täällä ja haluaisin mahdollisuuden kääntää asiat ympäri.”

”Se ei kuitenkaan ole minun päätökseni.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom